SUMMER CAMP 2019

Milí přátelé,

zveme Vás již 14. rokem na English camp s dopolední výukou angličtiny pro rodiny s dětmi a mládež, který povedou s naším českým týmem i rodilí mluvčí ze zahraničí. Výuka je připravena také pro školní děti. Mládež bude mít také svoji souběžnou nezávislou skupinu. Účastnit se mohou rodiny s dětmi, mládež i jednotliví účastníci ( nemáme však k dispozici jednolůžkové pokoje).

English camp se bude konat od soboty 27.července ( příjezd možný od 14. hodin – začíná se večeří ) do soboty 3.srpna( končí se obědem). Objekt se jmenuje Hotel Semerink, je v Janově n.Jizerou. Ubytování je zajištěno v pěkně zařízených apartmánech s vlastním sociálním zařízením. K dispozici WIFI a parkoviště pro auta.

Cílem kurzu je nejen procvičení angličtiny a zhodnocení dosavadních znalostí, ale také strávení pěkného prázdninového týdne odpočinkem, sportem a s novými přáteli. Veškerý nabízený program je dobrovolný.

Cena: Dospělí a děti od 10. let 4.600 Kč ( lůžko, plná penze, program, angličtina)

Dítě 3 – 10 let 3.500 Kč ( lůžko, plná penze, školní děti angličtina)

Dítě 2- 3 roky 1.000 Kč( bez služeb a stravy, postýlka nutná, platba jen v případě dopol. hlídání). Případně služby navíc lze domluvit.

Prosíme rodiče o zvýšený dozor nad vlastními dětmi. V ceně je zahrnuta plná penze ( stravování 5x denně), ubytování, dopolední vyučování Aj, výukový materiál, propagační tričko campu, nabídka společného programu.

Program: dopolední výuka angličtiny ve skupinách podle úrovně, výlety, sporty, turistika, cykloturistika, večerní společenské programy, volné diskuse, Karneval (kostýmy s sebou), Talent show, Workshopy, nedělní sváteční slovo, odpočinek v přírodě, borůvky, houby, písničky…

Budeme rádi za další programové náměty a Vaše možné zapojení do jejich organizace. Hudební nástroj, na který hrajete, vezměte s sebou!

V případě zájmu si napište o přihlášku co nejdříve: y.open.os@gmail.com . Vaši platbu očekáváme nejpozději do konce května 2019.

Číslo účtu Y-Open, z.s. 00 824 00 349/0800.

Osobně lze domluvit v případě potřeby i jiný termín individuální platby. V případě, že vám poskytne příspěvek zaměstnavatel či zdravotní pojišťovna, můžeme Vám na vyžádání vystavit fakturu.

Těšíme se na Vás! Za přípravný tým: Jana, Marek, Dominika a Paul, Tammie,Todd

a další jako překvapení

( mobil Jana 602539514)